Na co se zaměřit při úplňku 17. října v ohnivém znamení BERANA

Tento úplněk nastane ve čtvrtek 17. října ve 13:26 v ohnivém znamení BERANA.

Beran je akční znamení, možná trochu netrpělivé, ale má v sobě silnou vůli a velký potenciál. Je to znamení nových začátků.

A zase 8. Vypadá to, že stále je v tomto směru na čem pracovat. Rovnováha, síla, sebehodnota. Zkouška síly, zkouška sebehodnoty. Zneužiješ svou sílu a moc?

A opět se nacházíš pod šťastnou hvězdou, jsi pod nejvyšší ochranou. Jdi do toho a vesmír tě bude podporovat.

A jakým způsobem k tomu dojít k rovnováze, k sebehodnotě, k síle? Přes pomoc ostatním, přes léčení sama sebe i přes změny, kterým jsem otevřená. Posunem kupředu, pohybem vpřed.

Je kladen důraz klást na rovnováhu ve všech možných směrech. R O V N O V Á H A

Rovnováha ve financích – musíme dávat i přijímat, aby tok financí správně fungoval.

A stejně to platí i ve vztazích. Pokud dáváš ve vztahu moc, tak je zapotřebí začít dávat i sobě. A zase pokud nedáváš a jen přijímáš, tak začni dávat.

Pokud v nějaké oblasti budeš stagnovat, dej si pozor na rovnováhu. Např. mezi duchovním a materiálním.

Na co se dál zaměřit – na to spíš pozor! Na výkyvy emocí. Bude to zase hodně nahoru – dolů. Jak jízda na horské dráze.

Zkoušky ve vztazích. Pozor na unáhlení rozhodnutí. Dvakrát měř a jednou řež.

Raději pracuj na sobě a mluv. Upřímně. Bez masek a přetvářek, že vše ustojíš nebo že jsi tvrďačka nebo cokoli. Dávej ze srdce. Přijímej i dávej – a to nejen ostatním ale i sobě! A to platí i naopak – nejen sobě ale i ostatním.

Může vylézat karma, zejména vztahová. V tomto měsíci budeš řešit hlavně muže ve svém životě. Otce, syna, manžela, šéfa. Také mužskou rodovou linii.

Nikdy se nedozvíš, co jsi, dokud si neprožiješ vše, co nejsi.

Zhmotňovat je důležité v pokoře, rovnováze a úctě. Ne silou, tlakem.

A ted pro jednotlivá znamení, na co se zaměřit?

BERAN: Zaměř se na to, jak se cítíš teď při řešení problému. A pak se zamysli nad tím, jak se chceš cítit. A pak hledej možnosti, jak toho docílit. Pak si ke každé možnosti napiš pocity, které u toho vnímáš a z toho vyber to, co bude tvému záměru nejblíž.

BÝK: Nuda. Jsi bez zájmu, apatický a znuděný?? Hledej v sobě proč? A co ti pomůže tento stav změnit, pokud ti tedy nevyhovuje. 🙂

BLÍŽENCI:  Tady vnímám pocity viny. Udělal si něco, co jsi neměl a teď tě trápí pocit viny. Cítíš se provinilá, odpovědná a špatná. Uvědom si, co ti to má dát, případně najdi způsob, jak to napravit či se omluvit,.. a pak si nezapomeň odpustit. Pocit viny je hodně nízká vibrace, která tě drží dole.

RAK: Čeká na tebe překvapení. Jestli vítané či nevítané to uvidíš. Nech se překvapit. Pocity: Polekaná, ohromená, užaslá.


LEV: Je tady porážka. Připadáš si bez odvahy, zastrašená a odrazená. Je to jen přechodný stav. Přijmi to a pak seber odvahu a jdi dál. Uzdrav si, odkud to celé pramení.

PANNA:  Pociťuješ zoufalství? Zběsilá, beznadějná, v nouzi. Hledej odkud tyto pocity jdou. Odkud pramení. To není z toho tady a teď. Jde to hlouběji dozadu.

VÁHY: Cítíš stud? Jsi plachá, introvertní a rezervovaná? V jaké oblasti? A jak to můžeš změnit?

ŠTÍR: Jak čelit lidem, kteří ti ublížili a jak se v tom cítíš teď, v tuto chvíli? Pojmenuj událost nebo chování, které ti působí či způsobilo bolest a pak hledej pocity, které v tobě vyvolaly slova či činy té osoby, co ti ublížila. Pak si najdi, jak se v tom chceš cítit. Promluv si s tou osobou, která ti ublížila, o tom, co prožíváš a jak by ses chtěla cítit. Vyvaruj se hodnotících vyjádření.

STŘELEC: Hurá. Jupí. Nadšení. Střelec jásá, cítí se vzrušený a zanícený. Jdi do toho.

KOZOROH: Cítíš obavy? Jsi znepokojená, ustaraná, úzkostlivá? Hledej proč a jak bys to mohla změnit. Máš strach o někoho? Pomoz mu, dej mu svou péči, jak to budeš cítit.

VODNÁŘ: Vodnář se bojí své zranitelnosti. A zrovna teď je to hlavní téma. Cítíš se bezbranná, nechráněná a bezmocná? Někdy je to ale lepší, než kolem sebe stavět hradby a uzavírat se před ostatními i před životem. Hledej, co ti tato situace přináší a jak se k ní postavit.

RYBY: Hlavní co nyní tě trápí jsou tvé strachy. Jsi vystrašená, bojácná a vyděšená. Věci vypadají hůř než jak doopravdy jsou a tebe pohlcuje strach. Je vůbec opodstatněný? Hledej odkud se bere a co s tím můžeš udělat?

Pro www.lenkabicencova.cz napsala Lenka Zasadilová Bicencová, autorka Meditací pro realizaci vysněného života a programu Transformace s láskou a lehkostí. Tento článek může být dále šířen a kopírován v nezkrácené a neupravené podobě, pokud bude připojena celá tato poznámka i s aktivním odkazem.

Komentáře